Robert Siep cfo bij Mosaic World

Robert Siep start in juli als nieuwe cfo van Mosaic World. Hij is de opvolger van Peter Habraken, die na 13 jaar Mosaic World verlaat.

Siep was eerder cfo bij Modern Dental Europe, Sentia Group en Meatless Farm. Bij Mosaic World gaat hij onder meer het team helpen met de voorbereidingen op de eerder aangekondigde plannen voor een mogelijke beursgang in 2023. Sieps heeft kennis over en ervaring met allerlei financieringsvraagstukken, waaronder het voorbereiden van een beursgang en investor relations. Bij het Eindhovense bedrijf zal hij zich focussen op verbetering en verdere transformatie van de finance organisatie.

Ook Jolijn van den Hengel en Wouter Ommeslag zijn toegetreden tot het directieteam van Mosaic World. Met deze drie benoemingen rondt Mosaic World zijn strategische herijking af. Begin dit jaar presenteerde ceo Patricia Ghering de nieuwe strategie van het bedrijf en de vijf merken die gezamenlijk een totaaloplossing bieden voor het creëren van nieuwe (sociale huur)woningen, gebiedsontwikkeling en het onderhoud hiervan.

Van den Hengel was managing director customer relations en wordt nu als chief commercial officer verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van Mosaic World in Europa. Ze is ook toegetreden tot het directieteam van Mosaic World, dat naast Patricia Ghering, Robert Siep en Wouter Ommeslag nog verder bestaat uit B-Right Urban Living-directeur Olaf Terpstra en Michiel Swank, directeur Watchtower Security Solutions.

Ommeslag is benoemd als chief operations officer. In zijn laatste functie als algemeen directeur bij Facilicom Solutions in België was hij verantwoordelijk voor integrale facilitaire dienstverlening aan opdrachtgevers, waaronder de operationele activiteiten op Brussel Airport. Bij Mosaic World krijgt hij de opdracht om een uniforme operatie te implementeren bij alle Europese activiteiten, volgens ISO 9001 vastgestelde standaarden.

Laatste nieuws

Evenementen