Robbert Geerlings volgt Loek Langezaal op als voorzitter VGME

Na 8 jaar als voorzitter van de Stichting Vastgoed Managers-Expert (VGME) actief te zijn geweest heeft Loek Langezaal RVGME besloten zijn functie per 1 januari 2020 over te dragen aan Robbert Geerlings RVGME.

Loek Langezaal (foto): “Ik kijk met veel genoegen en plezier terug naar de afgelopen jaren waarin ik het ledenaantal van de VGME heb zien groeien en waarbij wij met zijn allen een aantal belangrijke mijlpalen hebben bereikt. Eind van dit jaar zullen we als bestuur het nieuwe logo en de huisstijl van VGME presenteren, zodat VGME zich op 1 januari 2020 met nieuw elan in de vastgoedmarkt als kennisnetwerk kan manifesteren en nog beter aansluit op de doelgroep waar VGME voor staat.”

Professionalisering Stichting VGME
De professionalisering van de Stichting, de invoering van de kennismethodiek om te werken aan permanente educatie van de leden en de daaraan gekoppelde Masterclasses en Vastgoedsociëteiten zijn volgens VGME een succes en complementair aan dezelfde systematiek in andere branches.

Ook de samenwerking met en binnen het Bestuur, de Raad van Commissarissen, de commissie Toelating en Opleiding, het huidige Q-team, evenals het evenementenbureau en het administratiekantoor hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan waar VGME nu staat. En ook de komende jaren zal er veel tijd besteed worden om VGME verder te ontwikkelen als kennisnetwerk binnen de vastgoedsector.

Overdracht voorzitterschap tijdens Vastgoedsociëteit
Op 7 november 2019 vindt tijdens de Vastgoedsociëteit de officieuze overdracht van het VGME-voorzitterschap plaats. De bijeenkomst heeft als onderwerp ‘technologie als fundatie van vastgoed’ met keynote van Wouter Truffino, oprichter van ConTech en PropTech. 

Stichting Vastgoed Managers-Expert (VGME) is een kennisorganisatie van ruim 370 leden die zich richt op het bijeenbrengen van vastgoedmanagers en experts en op persoonlijke vakinhoudelijke ontwikkeling van haar leden.