VGME zet adviesraad op

VGME, het netwerk voor vastgoedmanagers uit het commercieel en maatschappelijk vastgoed, heeft het Q-team geïnstalleerd. 

Het Q-team ziet toe op de kwaliteit van de evenementen en het VGME register. Zij zullen het VGME bestuur gevraagd en ongevraagd voorzien van advies. 

De leden zijn afkomstig uit het commercieel en maatschappelijk vastgoed, zodat het VGME netwerk volledig vertegenwoordigd is. 
Het Q-team bestaat uit: Ate Wijdeveld, senior gebiedsontwikkelaar bij De Alliantie (benadering vanuit het maatschappelijk vastgoed), Marcel Maassen (JAP Advies), adviseur en projectleider Bouw en Herontwikkeling (benadering vanuit de bouwkundige hoek, met een ferme insteek naar het onderwijskundige veld), Michel Chang, partner Asset Services bij Cushman & Wakefield (benadering vanuit de hoek van internationaal vastgoedmanagement en integratie met Investments en Capital Markets en Jan van Zuijlen, director Investor Relations bij Triuva Netherlands (benadering vanuit de hoek van internationale onroerend goed investeringen, fondsbouw, financieringen voor institutionele beleggers.)

Stichting VGME is opgericht in 2002 als het netwerk voor vastgoedmanagers uit het commercieel en maatschappelijk vastgoed. Jaarlijks organiseert VGME Vastgoedsociëteiten, Masterclasses en Netwerkbijeenkomsten. De doelstelling is het duurzaam verbeteren van het kennisniveau en netwerk binnen de vastgoedbranche.