Roadjet Logistics opent nieuw distributiecentrum op Distripark Dordrecht

Roadjet Logistics brengt haar logistieke dienstverlening samen in het nieuw te bouwen distributiecentrum gelegen op het bedrijventerrein Distripark Dordrecht.

Het DC bestaat uit circa 9700 m² bedrijfs-/ en kantoorruimte. Hiervoor is een huurovereenkomst getekend met Euro-Rijn Real Estate.

Het in aanbouw zijnde warehouse is gelegen op de zuidelijkste kavel van het logistieke bedrijventerrein. Met een uitstekende bereikbaarheid, gelegen direct aan de snelweg A16, hebben naast Roadjet Logistics al diverse andere logistieke gebruikers gekozen voor deze locatie zoals DHL, A16 Cargo Center, Elcee, Crocs, LGI Nederland en Dylan Steel.

Roadjet Logistics is al meer dan 15 jaar actief in de logistieke dienstverlening. In het nieuwe distributiecentrum is de ruimte voor verdere groei gewaarborgd. Met ruim 40 jaar ervaring als logistiek dienstverlener heeft verhuurder Euro-Rijn zich ook gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistiek vastgoed.

Euro-Rijn werd bij de totstandkoming van de huurovereenkomst commercieel geadviseerd door JLL en juridisch bij gestaan door Taylor Wessing en Ploum.