Red Company ontwikkelt nieuwbouw voor Janssen op Leiden Bio Science Park

Red Company ontwikkelt een kantoor- en laboratoriumgebouw (13.500 m2) voor Janssen Biologics op Leiden Bio Science Park.

De nieuwbouw maakt uitbreiding van de huisvesting van Janssen in Leiden mogelijk. Het gebouw is ontworpen door Powerhouse Company. Gezondheid, kwaliteit, veiligheid,duurzaamheid en transparantie vormden de belangrijkste uitgangspunten. Nanne de Ru, founding partner Red Company, spreekt van een nieuwe norm voor het werken in de 21ste eeuw. “Niet alleen door middel van de grote en flexibele werkruimtes, maar zeker ook door de toepassing van een intelligent en duurzaam ontwerp waarbij alle functies samenkomen in een gebouw. Door de begane grond te activeren met een mix van werk-gerelateerde functies, wordt dit méér dan alleen een kantoorgebouw; het wordt een hybride gebouw dat innovatie en ontmoeting stimuleert.”

Gevestigd in Leiden, op de Kop van Leeuwenhoek, zal het kantoor deel uitmaken van de huidige campus op het Bio Science Park – dat met meer dan 215 bedrijven tot één van de meest toonaangevende en succesvolle Science Parken van Europa hoort. De bouw van het nieuwe gebouw voor Janssen is reeds gestart.

Gedurende het ontwikkelproces is Red Company juridisch geadviseerd door Allen & Overy. Partijen zijn geadviseerd door CBRE.

img
Redacteur
Profiel