Rebo Groep breidt uit met twee taxateurs

De afdeling Valuation & Research van Rebo Groep wordt per 1 oktober versterkt met de komst van Mark Hartwich en Onno van der Veen.

Mark Hartwich RT en Onno van der Veen MRics RT zullen samen het Rebo valuation & research team versterken en het taxatieteam verder uitbreiden en professionaliseren. Hartwich en Van der Veen hebben ruime ervaring in consultancy en taxaties van commercieel vastgoed, onder andere opgedaan bij Troostwijk Taxaties, Cushman & Wakefield en ING Real Estate Finance.

Beiden staan ingeschreven in de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed - Groot Zakelijk van het NRVT, Onno is tevens Rics Registered Valuer en Mark is Breeam Expert in Use. Door deze kwalificaties voldoet Rebo Valuation & Research ruimschoots aan alle eisen van de banken en (institutionele) beleggers.

Naast de complexere taxaties en adviesopdrachten ligt de focus ook op gebieden als maatschappelijk en zorgvastgoed alsmede (her-)ontwikkelingstaxaties.

Een interne opleiding voor taxatietalent is, naast de verdere professionalisering een speerpunt. In dit zogenaamde NRVT meester-gezeltraject worden beginnende taxateurs in opleiding (gezel) begeleid door een ervaren Register-Taxateur (meester).

Zo kan Rebo Groep zijn relaties in de toekomst nog beter bedienen binnen het al reeds uitgebreide full-service dienstenpakket waaronder vastgoedmanagement en beleggingsmakelaardij.