ReMark International huurt kantoor in Rotterdam

ReMark International heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Cromwell Property Group voor kantoorruimte in Rotterdam.

Het kantoor meet 785 m² en is gelegen op de 3e verdieping van het kantoorgebouw aan de Blaak 40. ReMark huurt eveneens 4 parkeerplaatsen in de onder het gebouw gelegen parkeergarage.

De Blaak 40 betreft het gebouw van de voormalige Amsterdamsche Bank - Incasso Bank en is ontworpen in traditionele stijl door de wederopbouw architecten en broers Kraaijvanger. Samen met de naastgelegen bankgebouwen (Blaak 28 en Blaak 34) was het één van de eerste gebouwen die na de oorlog in de stad zijn gerealiseerd.

Het gebouw heeft een bakstenen gevel met een cilindervormige bouwmassa op de hoek, waarin de monumentale ingang en het trappenhuis zijn gevestigd. De hoofdentree en de algemene ruimten zijn recent nog gerenoveerd. De eveneens casco gerenoveerde kantoorruimte heeft een uitzonderlijke plafondhoogte en grote ramen.

Het internationale verzekeringsconsultancybedrijf ReMark is opgericht in 1984 en helpt verzekeraars met een duurzame groei. Als onderdeel van de SCOR Group voorziet ReMark de verzekeringswereld van intelligente data-analyse, marketing en techoplossingen. De onderneming telt 250 medewerkers met 40 nationaliteiten en 17 kantoren wereldwijd.

Bij de totstandkoming van deze transactie werd de verhuurder begeleid door BRiQ Real Estate in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield. De huurder werd bijgestaan door Cushman & Wakefield.

Laatste nieuws

Evenementen