Q-Park huurt parkeergarage Noordeinde in Den haag

Q-Park heeft met de huurovereenkomst voor parkeergarage Noordeinde zijn veertiende parkeervoorziening in Den Haag in gebruik genomen en plant een renovatie.

Samen met eigenaar UBM Kneuterdijk investeert Q-Park in de nu 87 parkeerplaatsen tellende locatie. Zo wordt de capaciteit vergroot naar circa 100 parkeerplaatsen, worden de openingstijden verruimd naar 24/7 en komt er meer verlichting.

Het ventilatiesysteem wordt vervangen door een krachtigere, maar ook duurzamere versie. Ook krijgt Q-Park Noordeinde een nieuwe coating op de vloeren, worden de wanden geverfd en wordt er duidelijkere bebording aangebracht.

De verbouwing valt samen met de herontwikkeling door de Oostenrijkse ontwikkelaar van het bovengelegen, voormalige bankgebouw aan de Kneuterdijk 8 tot eerste Voco-hotel op het Europese vaste land.

Q-Park is met ongeveer 1650 medewerkers en meer dan 2600 parkeerfaciliteiten een van de grootste Europese parkeerdienstverleners, met marktposities in ruim honderd steden in Nederland, Duitsland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Ierland en Denemarken.