Prénatal huurt in Ringers Winkelcentrum Alkmaar

AM heeft een huurovereenkomst gesloten met Prénatal voor een grootschalige winkelunit (megastore) van 1850 m² in Ringers Winkelcentrum te Alkmaar.

Prénatal is de internationale winkelformule voor (aanstaande) ouders en kinderen. De winkelketen heeft 20 megastores en 37 citystores. De winkel opent naar verwachting in het vierde kwartaal van 2019 zijn deuren.

Deze verhuurtransactie is namens AM tot stand gebracht door Kuijs Reinder Kakes in samenwerking met Creating Retail Parks. Recent tekende AM ook een huurcontract met Only for Men.

Ringers Winkelcentrum
Het goed bereikbare winkelcentrum staat aan de rand van de historische binnenstad van Alkmaar. Op dit moment wordt het winkelcentrum (voorheen Noorder Arcade) uitgebreid met het naastgelegen winkelcentrum Ringerspassage. Met deze toevoeging wordt het winkelaanbod verder vergroot en de parkeervoorziening aanzienlijk uitgebreid. Ook het uitbreiden van de horeca en het toevoegen van de leisurefuncties zijn een belangrijk onderdeel uit van de plannen. Eind 2019 gaat het vernieuwde deel van Ringers Winkelcentrum open.