PROVADA Nieuwbouw ‘Frank is een Binck’ op de Binckhorst in Den Haag

Stebru is op de Binckhorst in Den Haag gestart met de bouw van Vesteda’s project Frank is een Binck, waarin wonen en werken wordt gecombineerd. Op de Provada is een toost uitgebracht op de start van de bouw.

De start van de bouw laat zien dat de herontwikkeling van de Binckhorst in een versnelling komt. Frank is een Binck is een project op de kruising Melkweg/Saturnusstraat. Het bouwplan voorziet in een gevarieerd programma met in totaal 205 woningen, waarvan 30% sociaal, 20% gereguleerd middensegment en 50% vrije sector huurappartementen. Daarnaast is er ruimte voor 4.500m2 commerciële functies , horeca en een grote inpandige parkeergarage.

Frank is een Binck is onderdeel van de herontwikkeling van de Haagse Binckhorst, waar in de eerste fase 5.000 woningen worden gerealiseerd. In het gebied gaan wonen, werken en ontspannen straks naadloos in elkaar over. Deze functies worden bij Frank is een Binck binnen één complex geïntegreerd. Belangrijk onderdeel van het project is de herbouw van het paviljoen van wederopbouw-architect Frank Van Klingeren aan de Binkhaven.

img
Redacteur
Profiel