P3 Logistic Parks kondigt eerste project aan in Emmeloord

P3 Logistics Park bouwt een magazijn voor Tolsma-Grisnich, leverancier van technische oplossingen voor de opslag en verwerking van aardappelen, uien en wortelen.

Het object beslaat 18.560 m² en zal voor een langere periode worden verhuurd. De nieuwbouw nabij autosnelweg A6 vervangt de huidige twee locaties van Tolsma-Grisnich eveneens in Emmeloord. Het project zal naar verwachting eind 2025 zijn voltooid.

“We zijn blij met de start van onze eerste ontwikkeling in Nederland. De centrale plek van Emmeloord in de Europese agrarische industrie maakt het een ideale locatie voor deze build-to-suit ontwikkeling. Met onze uitgebreide expertise in het leveren van op maat gemaakte logistieke oplossingen kijken we ernaar uit om Tolsma-Grisnich te ondersteunen”, aldus Léon Vié, managing director Nederland en België.

De Nederlandse investering komt na jarenlang een solide portefeuille te hebben opgebouwd. Met meer dan twintig jaar ontwikkelingsexpertise in heel Europa en een team van lokale experts is P3 naar eigen zeggen goed gepositioneerd om te profiteren van de toenemende vraag naar logistiek op maat.

img
Redacteur
Profiel

Laatste nieuws

Evenementen