Nieuwe winkels van Shoeby en Nelson in hart van Deventer

In het pand in de Korte Bischopstraat 18-20 in Deventer, waar voorheen de H&M was gevestigd, opent maart volgend jaar een geheel nieuwe winkel van Shoeby.

Deze Nederlandse modeketen begon ruim vijfendertig jaar geleden in Den Bosch en telt op dit moment ongeveer 225 winkels en een eigen webshop. In korte tijd is dit de tweede landelijke retailer die – in coronatijd – een nieuwe winkel in het hart van Deventer opent.

Onlangs opende Nelson een tijdelijke winkel in het pand waar MissEtam was gevestigd. Ook deze winkel wordt binnenkort verbouwd en opent in het voorjaar geheel in het nieuw.

Met deze twee aanwinsten voor het centrum van Deventer levert Vierders het eerste zichtbare resultaat van hun inspanningen voor stichting Deventer Binnenstadmanagement (SDBM). Peter Brouwer, binnenstadsmanager: ‘Vierders helpt ons het verhaal van onze kansrijke Deventer binnenstad uit te dragen naar het grootwinkelbedrijf en zo ons winkelhart te versterken. Naast versterken is ook het verder vitaliseren een belangrijk doel waar Vierders aan werkt voor SDBM.’

Vierders werkt nauw samen met de vereniging van vastgoedeigenaren en de makelaardij.

Rebo Bedrijfsmakelaars trad op voor de pandeigenaar in de transactie met Shoeby, die werd vertegenwoordigd door Univast. In het geval van Nelson attendeerde Vierders makelaarskantoor Kokelenberg&Ouwehand op de mogelijkheid van het pand van MissEtam.