Nieuwe lichting van 18 MRE-studenten afgestudeerd aan de ASRE

Een groep van 18 MRE-studenten heeft op donderdag 19 mei in de Vondelkerk in Amsterdam zijn diploma ontvangen uit handen van Jantine Schrader, programmamanager MRE bij de Amsterdam School of Real Estate (ASRE).  

Gepubliceerd in PropertyNL Magazine nr. 6, 10 juni 2022

Bijzondere felicitaties gingen naar directeur Marieke Mentink van Dura Vermeer Bouw Hengelo en ontwikkelaar Geert Fleuren van AM die beiden cum laude afstudeerden. Mentink won bovendien de MRE-scriptieprijs 2021 met haar afstudeerscriptie ‘Hoe actiever hoe sneller? Een onderzoek naar het effect van actief gemeentelijk grondbeleid op de doorlooptijd van woningbouwontwikkeling’. De MRE-scriptieprijs bestaat uit een studietegoed ter waarde van € 2500.

De MRE-studenten kiezen traditioneel uit het docentencorps van de opleiding de Docent van het Jaar. Dit jaar kozen zij drs. Wim van der Post, kennismanager bij het Rijksvastgoedbedrijf en docent Marktanalyse, Investeringsanalyse en Urban management aan de ASRE.

Op de foto, achterste rij, van links naar rechts: John Noordeloos, Sieta van Steen, Matthijs Claassen, Joep Arts, Dirk van Duijn, Marieke Mentink, Eric Maarschalk, Sebastiaan Wijsman, Jan Jonk.
Voorste rij: Michal Lorenc, Camille Ras, Geert Fleuren, Anne van Mullem, Diederik Schröder, Mila Plasmans, Makis Mintzis, Jasper van Emstede.

Laatste nieuws

Evenementen