Nieuwe huurders in Westfield Mall of The Netherlands

Miniso en Madame Coco huren in Westfield Mall of the Netherlands. Nike en Rituals huren bij.

 

Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam-Voorburg heeft er nieuwe huurders bij: Miniso en Madame Coco. De populaire winkelketen Miniso, bekend om zijn opvallende gadgets en schattige designs die geliefd zijn onder jong en oud, heeft haar deuren geopend in de mall. Miniso biedt een breed assortiment aan kleurrijke artikelen zoals elektronica, speelgoed, cosmetica en meer. Met ruim 4600 winkels in 89 landen is Miniso een van de snelst groeiende internationale winkelketens ter wereld.

Madame Coco, het van oorsprong Turkse woningdecoratie-merk, heeft zijn eerste vestiging in Nederland geopend in Westfield Mall of The Netherlands. Hier kunnen interieurliefhebbers hun hart ophalen en altijd iets vinden, of het nu om een klein cadeau gaat of een groter key piece voor in huis. Rituals en Nike

Naast nieuwe winkels hebben ook bestaande merken hun aanwezigheid vergroot. ‘In het licht van het succes van de kleine Nike-winkel, hebben we besloten de winkel te vergroten om nog beter te voldoen aan de behoeften,’ aldus Nike. Rituals heeft ook zijn winkeloppervlakte uitgebreid.

Groei

Van 1 januari 2024 tot en met 30 juni was er een stijging van 4,2% van bezoekersaantallen in vergelijking met 2023. Tijdens de sluiting van de tunnels van 5 februari 2024 tot en met 17 mei 2024 was er een stijging van 3,3% ten opzichte van dezelfde periode in 2023.

Het winkelcentrum is eigendom van Unibail-Rodamco-Westfield dat hoogwaardige vastgoedactiva in steden in Europa en de Verenigde Staten ontwikkelt en in eigendom heeft. De Groep beheert 71 winkelcentra in 12 landen, waaronder 39 met het iconische Westfield-merk. Deze centra trekken jaarlijks meer dan 900 miljoen bezoekers.