Nieuw deel Sterrenburg in Dordrecht officieel geopend

Het nieuwe gedeelte van winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht is woensdag officieel geopend.

Ook de Jumbo Foodmarkt, met een winkeloppervlakte van 4200 m² is nu open, net als bloemist Bonne Fleur en Shoeby Fashion.

Sterrenburg verandert in de komende jaren van een traditioneel winkelcentrum in een full-service centrum. Er worden alleen winkels, maar ook andere functies toegevoegd, waarbij nadrukkelijk wordt gekeken naar een nieuwe versstraat, meer F&B-aanbod met zitgelegenheid en de toevoeging van gezondheidszorg en sport.

Op dit moment zijn er al diverse vernieuwingen doorgevoerd. Zo is het nieuwe parkeerdek inclusief nieuwe rolpaden al in gebruik genomen en geeft de vernieuwde entree een moderne uitstraling aan het geheel.

‘Deze ontwikkelingen en vernieuwingen zijn slechts een voorbode’, aldus Pieter Polman, managing director Wereldhave Nederland. ‘Wij luisteren heel goed naar de consument, die steeds meer gemak en service verwacht van de plek waar boodschappen worden gedaan. Wij willen in Sterrenburg aan die behoefte tegemoet komen en meer redenen creëren voor een bezoek. Naast je dagelijkse boodschap is er in de toekomst een heel scala aan functies en diensten te vinden, waardoor je een efficiënt combinatiebezoek aan het centrum kunt brengen. Hiermee waarborgen we de levendigheid en toekomstige waarde van het centrum.’