Nieuw bedrijf LVMCREATE voor branding, merkidentiteit en marktpositionering in vastgoed

LVMCREATE staat voor Miranda Lantink, Jessica Vreeswijk en Anita Meijering die concepten verzorgen op het gebied van projectmanagement, vastgoedontwikkeling, interiordesign en placebranding.

LVMCREATE wil gebouwen en plekken op de kaart zetten door ze een duidelijke, sterke merkidentiteit mee te geven. Hierdoor worden gebieden voor iedereen aantrekkelijker en is de draagkracht groot. Van concept naar uitvoering en implementatie. Met de gebundelde expertise van de drie medewerkers zijn zij naar eigen zeggen in staat een totale vastgoed(her)ontwikkeling van A tot Z aan te sturen. Conceptmakers met een groot gevoel voor uitvoering en detail.

Miranda Lantink autodidact ontwerper en concept ontwikkelaar met een groot gevoel voor art & design en architecture. Sinds 1994 is zij actief in de wereld van interieur en design meet haar bedrijf ML designers. Het ontwerpen en inrichten van kantoren, bedrijfsruimten, woningen en winkels deed zij onder meer voor: FRED Developers, Bouwinvest, Maasstede Vastgoed, Haagsche beleggingen en vele makelaars en particulieren.

Jessica Vreeswijk, zelfstandige sinds 2005, werkte eerder onder meer voor Visa Credit Cards, DTZ Zadelhoff en PropertyNL. Inmiddels is zij met haar eigen bedrijf een all-round marketing- en communicatieadviseur met een sterke focus op commercieel onroerend goed.

Anita Meijering, afgestudeerd aan de TU Delft, is werkzaam geweest bij Rodamco (Rodamco Nederland en Rodamco Europe, Unibail-Rodamco), Ontwikkelfonds en Boelens de Gruyter. Na haar carrière als portfoliomanager, ontwikkelingsmanager en senior projectontwikkelaar heeft zij in 2019 de stap naar het zelfstandig ondernemerschap gemaakt met haar bedrijf Dienatique Real Estate.