Nederlands kantoor Fidelity versterkt met Roeland Schippers en Matthijs Schriek

Fidelity International heeft haar Europees vastgoedteam uitgebreid met zeven beleggingsprofessionals, van wie twee in Nederland.

De benoemingen markeren de ambitie van Fidelity Real Estate voor de verdere groei van het vlaggenschip, het Fidelity Eurozone Select Real Estate Fund, alsmede het lanceren van toekomstige nieuwe strategieën. Het Fidelity Eurozone Select Real Estate Fund van € 1,2 miljard* is exclusief gericht op institutionele beleggers en belegt in de eurozone, met een focus op direct rendement en actief asset management.

Matthijs Schriek treedt in dienst bij Fidelity Real Estate als assetmanager voor de Nederlandse vastgoedportefeuille. Hij heeft veertien jaar ervaring in de vastgoedsector en was hiervoor werkzaam als asset manager bij MRP Development.

Roeland Schippers is de nieuwe transactionsmanager. Zijn verantwoordelijkheid is om de verdere groei van de vastgoedportefeuille in Nederland mogelijk te maken. Schippers kwam bij Fidelity International via PingProperties, een Nederlands platform voor beleggingsbeheer en werkte eerder bij Geneba Properties (nu Frasers) en PwC Corporate Finance - M&A. Zijn standplaats wordt Amsterdam.