Molenaar Banket koopt bedrijfscomplex in Beneden-Leeuwen

Het bedrijfscomplex aan de Trambaan 24 in Beneden-Leeuwen is verkocht aan Molenaar Banket, dat al is gevestigd in Geldermalsen.

Het bedrijf heeft deze locatie aangekocht voor een uitbreiding van de huidige activiteiten. Zij zullen hier een nieuwe productielijn gaan openen in aanvulling op het huidige assortiment.

Molenaar Banket (1923) is een industriële banketfabrikant, ontstaan vanuit de ambachtelijke bakkerij en doorgegroeid naar de specialist in het produceren van Sprits- en Crèmegebak producten, alsmede Walskoekjes en Harde Wener halffabricaten.

Het object aan de Trambaan 24 betreft een bedrijfscomplex met diverse bedrijfs-, showroom-, winkelunits en omvat in totaal een vloeroppervlakte van 1.335 m2 op een perceel van 3.420 m2.

Het complex ligt vlak bij de provinciale weg N322 en heeft goede ontsluitingen met de A15, A73 en A50. Per openbaar vervoer is de locatie eveneens goed bereikbaar.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft namens de verkoper het verkoopproces begeleid.