Modewinkel Garcia opent vestiging in centrum Den Bosch

Het modemerk Garcia vestigt zijn zesde winkel in Den Bosch.

De winkel van circa 125 m² komt in het rijksmonument op het adres Markt 15. ASR real estate sloot hiervoor namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een langjarige huurovereenkomst met Garcia. De brandstore zal volgens het retailconcept ‘Kitchen Table Stories’ naar verwachting in mei haar deuren openen.

Het pand gelegen aan de Markt 15 in Den Bosch, komt per 1 april beschikbaar vanwege relocatie van de huidige huurder Scotch & Soda naar de Hooge Steenweg.

Naast dit pand bezit ASR real estate nog ruim 20 winkelpanden in de binnenstad van Den Bosch, verspreid over de Hooge Steenweg, Markt, Pensmarkt, Hinthamerstraat en Kerkstraat.

Het merk Garcia is in 1972 in Urbania, Italië ontstaan. Oprichters Maurizio en Isabella Garcia maakten jeans in een kleine fabriek gelegen in de zogenaamde Italian Denim Valley. Een paar jaar later werd het merk overgenomen door vrienden en zakenrelaties van het stel, een Nederlandse familie. Garcia richt zich met de collecties in haar brandstores op de hele familie.

Univast Retail heeft ASR real estate begeleid bij deze transactie.