Medpace huurt kantoorruimte in Eurogate III in Rotterdam

Medpace Netherlands huurt 730 m² kantoorruimte in gebouw Eurogate III in Rotterdam Alexander van Rubens Capital Partners (handelend namens een institutionele belegger).

Medpace is een sinds 2016 beursgenoteerde middelgrote, klinische contractonderzoeksorganisatie gevestigd in Cincinnati, Ohio. Het bedrijf levert diensten voor fase I–IV van de ontwikkeling van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen. Medpace verlaat hiermee het Rivium dat, net zoals de huidige locatie, de komende jaren wordt getransformeerd naar een nieuwe woonwijk.

Eurogate III is in 2020 geheel casco gerenoveerd en daarbij onder andere voorzien van een hostess, een luxe koffiecorner inclusief Grab&Go en een Food Plaza van circa 300 m² met verse bereiding van eten en drinken op de begane grond. De renovatie heeft ervoor gezorgd dat het gebouw energiezuiniger is. Tevens zijn er 20 elektrische laadpunten op het terrein aangebracht.

Medpace werd in deze transactie bijgestaan door het team van CBRE in Rotterdam. De Mik Bedrijfshuisvesting trad op als adviseur voor de verhuurder. Rubens Capital Partners is de asset manager voor de Nederlandse portefeuille van de institutionele belegger.