Makerstreet breidt huur in Handel en Pavilion uit

Warburg-HIH Invest verlengt het huurcontract met Makerstreet voor Handel en Pavilion in Amsterdam en breidt het uit tot 1980 m².

Warburg-HIH Invest Real Estate heeft in Amsterdam 1980 m² kantoorruimte aan marketing- en grafisch bureau Makerstreet verhuurd. In het pand Handel van drie etages aan de Frederik Roeskestraat 95–97 huurt het bedrijf 430 m² kantoorruimte en het verlengt in het aangrenzende pand Pavilion het huurcontract voor 1550 m² kantoorruimte voor de duur van zes jaar. Beide gebouwen zijn daarmee volledig verhuurd. 

Handel en Pavilion staan aan de Amsterdamse Zuidas en werden in 2014 en 2016 opgeleverd. Pavilion is een single-tenant gebouw van drie etages met een verhuurbaar oppervlak van 1550 m² en 14 parkeerplaatsen. Het multi-tenant gebouw Handel beschikt over een verhuurbaar oppervlak van 2200 m² en 20 parkeerplaatsen. Warburg-HIH Invest heeft deze twee core-kantoorgebouwen in 2015 gekocht voor een van zijn fondsen. Het boutique-karakter van de gebouwen komt aan de Zuidas  nauwelijks voor. Beide gebouwen zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Vanaf juli komt er in Handel 370 m² kantoorruimte vrij voor de verhuur, die wordt aangeboden via 1530 Real Estate.