Maarten Bakker Algemeen Directeur bij Cluster Bedijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep

Maarten Bakker treedt per 1 april 2020 toe als Algemeen Directeur bij het Cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep. Hij neemt hierbij de dagelijkse leiding over van Ivo van der Mark.

Van der Mark blijft naast CEO van Janssen de Jong Groep eindverantwoordelijk voor het Cluster Bedrijfshuisvesting. Het Cluster Bedrijfshuisvesting is gespecialiseerd in conceptmatige nieuwbouw in prefab beton, staal en hout onder de merknamen Hercuton, Remco Ruimtebouw en Woody Building Concepts. Om de continuïteit en groei van het Cluster te waarborgen, is de organisatiestructuur gewijzigd.

Maarten Bakker is een bekend gezicht in de vastgoedsector. Hij beschikt over ruime ervaring in de branche en staat bekend om zijn strategische en analytische inzicht, persoonlijke aanpak en leidinggevende skills. Bakker heeft affiniteit met ontwikkelen, bouwen, onderhouden en beheren hetgeen goed aansluit bij de oplossingen die het Cluster Bedrijfshuisvesting opdrachtgevers biedt. Maarten Bakker: “Ik kijk uit naar de samenwerking en de mogelijkheden om ons duurzame aanbod verder te ontwikkelen.”

Laatste nieuws

Evenementen