MC Restaurant Management koopt twee horecapanden in Arnhem

MC Restaurant Management Beheer heeft twee panden in het centrum van Arnhem gekocht om deze samen te voegen tot één horecapand waar een nieuw horecaconcept zal worden geïntroduceerd.

De panden zijn gelegen aan de Jansplaats 12-13 in Arnhem. Boven de de horecaruimte zullen een aantal appartementen worden gerealiseerd.

MC Restaurant Management speelt enerzijds een adviserende rol in het opzetten van een nieuw horecaconcept maar regelt anderzijds ook praktische zaken zoals een verbouwing en (horeca-) vergunningen. Met hun ruime ervaring nemen zij horecaondernemers die het pand in de toekomst gaan huren, veel werk uit handen.

Voor de aankoop van de twee panden en de verbouwing was er een financiering benodigd. Door een succesvolle crowdfund campagne via Collin Crowdfund, heeft MC Restaurant Management Beheer de financiering verkregen. De crowdfund campagne voor een lening van € 900.000 is door 625 investeerders volgeschreven.

‘Wij zijn altijd op zoek naar vastgoed dat geschikt is of kan worden voor een horecagelegenheid,’ vertelt Michael Hu, eigenaar van MC Restaurant Management Beheer. ‘En tijdens onze reizen houden wij altijd onze ogen geopend voor nieuwe gerechten en restaurants die een inspiratiebron kunnen zijn voor de ontwikkeling van onze nieuwe horecaconcepten en dan met name voor concepten met een moderne Aziatische inslag. Wij zijn vastgoedeigenaren maar ook horeca conceptontwikkelaars. Deze twee aspecten vormen de basis van ons bedrijf. Wij verbinden het vastgoed, een nieuw concept en de horecaondernemer met elkaar.’