Lenferink Groep koopt Woonboulevard Westpoort Amsterdam

Vastgoedinvesteerder en -manager, Cromwell Property Group en York Capital Management hebben het laatste gebouw uit de Cromwell Netherlands Diversified Partnership (CNDP) portefeuille verkocht.

De 26.000 m² grote Woonboulevard Westpoort is verkocht aan Lenferink Groep Zwolle. Volgens het Kadaster lag de koopsom op € 10,1 mln. 

CNDP werd in 2014 gelanceerd met als doel een gediversifieerde Nederlandse portefeuille op te bouwen. Het fonds heeft geïnvesteerd in kantoren en out-of-town retail. De gebouwen zijn zowel als single asset als in portefeuilles aangekocht.

CNDP heeft sinds de lancering voor meer dan € 350 mln geïnvesteerd, onder andere in Woonboulevard Westpoort en verschillende grote kantoorgebouwen, waaronder ‘The Mark’ in Rotterdam.

Wouter Zwetsloot, Head of Real Estate, Europe bij Cromwell: "De verkoop van Woonboulevard Westpoort markeert de succesvolle afronding van de verkoop van alle gebouwen in de CNDP-portefeuille."

Cromwell werd bij de verkoop van Westpoort geadviseerd door Cushman & Wakefield en Van Doorne. Lenferink Groep Zwolle werd geadviseerd door M2 Capital Real Estate.