Laurens Edauw naar DHS

Laurens Edauw is bij DHS Real Estate Investment Management in dienst getreden in de functie van asset manager. 

Edauw zal naast het asset management van de bestaande portefeuille tevens actief zijn in de ondersteuning van het investment team. Hij komt over van ARC Real Estate Partners alwaar hij werkzaam was als asset manager. Daarvoor werkte hij op de capital markets afdeling van Cushman & Wakefield. Edauw behaalde zijn master degree International Management en Finance aan de Nyenrode Business Universiteit.

René de Heus (managing director) : “Wij zijn verheugd dat Laurens gekozen heeft voor DHS REIM hij, zal in zijn rol een sterke bijdrage kunnen leveren aan de groei van ons platform. Tevens zullen wij de komende tijd nog actief op zoek gaan naar een transactiemanager”.

DHS Real Estate Investment Management (DHS REIM) is opgericht door René de Heus (38) en gevestigd in Amsterdam. DHS REIM is gespecialiseerd in investment, asset en- leasing management en actief in Nederland, België en Luxemburg.

DHS REIM heeft, onder andere, een partnership agreement met PGIM Real Estate waarvoor het investment- en assetmanagement voert voor de Core, Core Plus en Value add strategieën.