L’Oréal Nederland huurt kantoorruimte op Park 20|20 in Hoofddorp

L’Oréal Nederland heeft een nieuwe huurovereenkomst getekend voor ruim 6200 m² kantoorruimte en 152 parkeerplaatsen in SHARE Building op Park 20|20 te Hoofddorp.

SHARE Building is de meest recente kantoorontwikkeling op Park 20|20, een Cradle to Cradle geoptimaliseerde werkomgeving. L’Oréal Nederland zal medio 2021 haar intrek nemen in het pand.

SHARE Building is een ontwikkeling met in totaal 8000 m² kantoorruimte, verdeeld over 4 verdiepingen en 201 parkeerplaatsen. Met de verhuur van meer dan driekwart van het gebouw aan L’Oréal, is er nog een resterende beschikbaarheid van 1800 m², de gehele eerste verdieping.

Het kantoorgebouw is een ontwerp van het gerenommeerde architectenbureau William McDonough + Partners en N3O architecten.

SHARE Building heeft onlangs al een BREEAM Excellent certificaat behaald en is binnenkort als een van de eerste gebouwen in Nederland WELL Gold gecertificeerd worden. SHARE Building is een ontwikkeling van Reggeborgh Vastgoed, VolkerWessels, Delta Development Groep en G&S Vastgoed.

L’Oréal Nederland is sinds 2008 al gevestigd in Hoofddorp. Dat Amsterdam Centraal Station en Schiphol International Airport om de hoek zitten is slechts een fijne bijkomstigheid. Bij L’Oréal staan innovatie en duurzaamheid voorop en dat is precies de reden dat L’Oréal kiest voor SHARE Building en Park 20|20.  

PARK2020 C.V. is bij deze transactie geadviseerd door Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten en Houthoff. L’Oréal Nederland is juridisch geadviseerd door Loyens & Loeff.