Kik, Lucardi en Bakkerij Ammerlaan huren in Nieuwe Passage

Winkelcentrum de Nieuwe Passage in Schiedam van circa 18.000 m² heeft recent een aantal nieuwe huurders mogen verwelkomen.

Juwelier Lucardi (85 m²) en discount fashion retailer Kik (690 m²) hebben een nieuwe winkel geopend, evenals Bakkerij Ammerlaan. De actieve strategie van investeerder HighBrook, sinds 2018 eigenaar van het winkelcentrum in het centrum van Schiedam, is succesvol gebleken. Dit heeft geleid tot circa 1300 m² nieuwe huurtransacties in de eerste helft van 2019.

Discount retailer Kik opende zijn winkel op 13 juni. Juwelier Lucardi heeft door een winkelovername in recordtijd zijn winkel kunnen openen op 17 juli. HighBrook werd voor deze transacties bijgestaan door BRiQ real estate uit Rotterdam.

Deze twee openingen bevestigen de positieve trend voor de branchemix en de bezettingsgraad van het centrum. Sinds HighBrook in 2018 eigenaar is geworden en zijn strategie uitrolt, zijn door actieve verhuur en de focus om in het winkelcentrum te investeren in de eerste helft van dit jaar meerdere grote verhuurtransacties gesloten.