Kantorencomplex in Breda verkocht

Monarch Alternative Capital en CK Capital Partners hebben het kantorencomplex gelegen aan Chasseveld 17 in Breda verkocht aan een joint venture tussen Emro Real Estate en AT Capital.

Het kantorencomplex bestaat uit vier gebouwen met een verhuurbaar vloeroppervlak van 11.000 m2 en 120 parkeerplaatsen. Het kantoorgebouw beschikt over energielabel A. Het object is verhuurd aan het UWV.

Monarch exploiteert samen met CK als haar lokale operationele partner een platform (Monarch / CK), dat investeert in goed gepositioneerde kantoorpanden nabij belangrijke transportknooppunten door heel Nederland. Monarch / CK heeft dit kantorencomplex in het vierde kwartaal van 2015 verworven en substantiële verbeteringen in het vastgoed aangebracht. Sinds de oprichting van het Monarch / CK partnerschap in 2014 heeft het platform 14 kantoorgebouwen aangekocht en verkocht.

Monarch / CK werd bij de verkoop geadviseerd door Cushman & Wakefield en Loyens & Loeff. De koper werd geadviseerd door Pact Advocaten (juridisch) en Savills (technisch). VGE Real Estate Management wordt verantwoordelijk voor het vastgoedbeheer van het kantorencomplex.

Laatste nieuws

Evenementen