John van Haaren nieuwe partner bij CFO/CEO Capabel

Drs. John van Haaren RC (53) heeft zich per december aangesloten bij CFO/CEO Capabel.

CFO/CEO Capabel helpt met het verbeteren van de financiële gezondheid, de toekomstbestendigheid en de  gezonde groei van bedrijven of organisaties. Dat doen we met een selecte groep van ervaren, gedreven en  hooggekwalificeerde CFO/CEO’s, zowel op parttime als fulltime basis.

Van Haaren heeft diverse  CEO- en CFO-rollen bekleed in de foodindustrie, de logistiek en in het vastgoed. Eerder was hij als adviseur verbonden aan Unibail-Rodamco-Westfield, CEO van Klépierre Nederland, lid van de raad van bestuur van Klépierre in Spanje, en CFO Spanje bij hetzelfde bedrijf.

Zijn expertise sluit nauw aan bij de oorsprong van de onderneming, maar geeft tevens een verdere dimensie aan het ontwikkelen van de  vraag uit de markt naar inzet van CEO’s binnen het Capabel-concept. Van Haaren: ‘Ik ben bijzonder blij  met deze nieuwe stap in mijn carrière. De stijgende vraag naar parttime C-level assistentie in met name het  middenbedrijf, biedt mij de mogelijkheid om tegelijkertijd diverse ondernemingen verder te kunnen helpen.’ Hij zal direct beginnen met opdrachten bij een handelsbedrijf en een detacheringsbureau.