Johannes van Bentum naar ASRE

Johannes van Bentum is op 1 oktober bij de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) aan de slag gegaan als manager content marketing.

Van Bentum zal anderhalve dag per week binnen het wetenschappelijk vastgoedinstituut ontwikkelingen, onderzoeken en vakkennis vertalen in nieuwsberichten en artikelen en deze via (vak)media en eigen kanalen van de ASRE verspreiden.

Zijn taken binnen de ASRE verricht Van Bentum naast eigen projecten voor opdrachtgevers binnen de vastgoedsector. Hij was tot 1 oktober 2019 hoofdredacteur van het vakblad Vastgoedmarkt en vervulde eerder vergelijkbare rollen bij het ICT-vakblad Computable en het algemeen economische weekblad FEM Business.

Het doel van de ASRE is om het vakgebied van de vastgoedkunde te professionaliseren. Al dertig jaar is het hét academisch instituut voor vastgoedkunde. Als onderzoeksinstituut zoekt het oplossingen voor interdisciplinaire vraagstukken. De postacademische opleidingen behandelen vraagstukken rondom duurzame herontwikkeling en het gebruik van de gebouwde omgeving.

Laatste nieuws

Evenementen