Janno de Haas volgt Eddy Smit op bij MVGM

Per 1 november start Janno de Haas (50) als chairman of the board bij MVGM Group.

De Haas treedt hiermee in de voetsporen van Eddy Smit (65), oprichter en aandeelhouder van de Europese property manager. Smit richtte in 2008 samen met Menno van der Horst MVGM op na de management buy-out van de vastgoedmanagement-activiteiten van Meeús (intussen opgegaan in AON). Smit blijft actief betrokken bij de organisatie als commissaris.

De aanstelling van De Haas komt na een exponentiële internationale groei die MVGM doormaakte in de afgelopen jaren. Eerder verbrede MVGM Group in dit kader de directie al met managing director Europe Maarten de Haas (geen familie van Janno de Haas) en met Susi Kaml als cfo. Samen met member of the board Menno van der Horst, chro Peggy Poldervaart en cio Cor Treure sturen zij de internationale organisatie aan.

De Haas heeft 15 jaar ervaring in de aansturing van omvangrijke organisaties in uiteenlopende sectoren zoals Intergas, Den Braven en Philips Healthcare.

Europese property manager MVGM heeft 1600 medewerkers in 10 landen en werkt voor (inter)nationale investeerders, banken en financiers, woningcorporaties, ondernemers, verzekeraars, overheden en overheidsinstanties.