Intervest verlengt huurovereenkomsten met klanten in logistiek

Intervest Offices & Warehouses heeft in november de huurovereenkomsten verlengd met OneMed in Gold Forum in Eindhoven en met een Duitse keten van supermarkten in Roosendaal.

De bezettingsgraad van de logistieke portefeuille in Nederland blijft 100%, met stijging van de gemiddelde resterende contractduur voor de logistieke portefeuille in Nederland.

In oktober werd met ASML, ook een bestaande huurder, de overeenkomst verlengd tot 2024 in het gebouw Silver Forum te Eindhoven.

Met OneMed is in juli 2020 een 10-jarige huurovereenkomst afgesloten voor het 21.000 m² tellende state-of-the-art warehouse met bijhorende kantoren, Gold Forum in Eindhoven. Intervest heeft nu een overeenkomst van 13 jaar met twee breakmomenten gesloten met de toonaangevende Europese leverancier van medische hulpmiddelen, apparatuur en aanverwante (zorg)dienstverlening. OneMed gaat bovendien de aanwezige kantoorruimte volledig in gebruik nemen en plant om er een flagshiplocatie van te maken.

Met de Duitse keten van supermarkten Lidl heeft Intervest een overeenkomst gesloten voor een verlenging van negen jaar in DC Braak te Roosendaal. Dit warehouse van 28.000 m², dat in 2020 werd opgeleverd met een BREEAM ‘Outstanding’ certificaat, was al tijdelijk in gebruik door de Duitse retailer die nu een langetermijnverbintenis aangaat.

Voor de logistieke portefeuille in Nederland stijgt de gemiddelde resterende contractduur tot eerstvolgende breakdatum naar 6,6 jaar (6,3 jaar op 30 september 2021) en tot einde contract naar 8 jaar (6,5 jaar op 30 september 2021).