Hoe snel kan Europees logistiek nog groeien?

Zusterorganisatie van PropertyNL, PropertyEU, organiseert aanstaande donderdag 8 september in Amsterdam Teleport de jaarlijkse ‘State of European Logistics’ – de bijeenkomst met de voornaamste spelers in de logistiek.

De beslissers van CBRE Investment Management, de beursgenoteerde CTP, de snelle stijgers van KKR/Mirastar en Panattoni, de routiniers van Prologis, de top in logistiek advies Savills en de bekende WP Carey zullen donderdag de meest recente inzichten delen met een aantal genodigden. Voor een beperkt aantal leden van PropertyNL met inbreng in de Europese discussie zijn er deelname-mogelijkheden zonder kosten in het programma van ‘The state of European logistics.’

U kan dan direct in discussie met de inspirators van logistiek vastgoed in Europa onder leiding van PropertyEU senior redacteur Isobel Lee.

De eerste round table focust zich op de markt in het Verenigd Koninkrijk met onder meer Diederik Schol, de  principal van KKR/Mirastar. De tweede round table heeft de focus op de grote Europese trends in logistiek met experts zoals Laurie Lagarde, head of EMEA logistics CBRE Investment Management, Nick Cripps, director capital markets Europe Panattoni, Sander Breugelmans, directeur Noord Europa Prologis en Christopher Merlitz, head of European investments WP Carey en een lid van de directie van CTP. Het openbare deel van de bijeenkomst vindt plaats in de Teleport Towers, Amsterdam Sloterdijk vanaf 13.30 uur.

U kunt u hiervoor opgeven bij Hajo van den Ende vandenende@propertyeu.info. Hij laat per omgaande weten of er voor u een plaats kan worden gereserveerd.

 

Laatste nieuws

Evenementen