Hamersveld nieuwe ceo Newomij

Erik-Jan Bulstra vertrekt op 14 mei 2020 na ruim 27 jaar bij Newomij. Bij Newomij wordt hij in de rol van voorzitter van de Raad van Bestuur opgevolgd door de huidige CFO, Robert Jan van Hamersveld.

Bulstra treedt terug vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Vanaf 2002 leidde Bulstra de de particuliere vastgoedonderneming als voorzitter van de Raad van Bestuur. Onder zijn leiding zijn de investerings-, financieringsactiviteiten en de dienstverlening aan VvE’s onder één helder label gebracht: Newomij. Dat betekende het afscheid van dochteronderneming N.V. Bank voor de Bouwnijverheid, waar Bulstra twintig jaar als directeur aan het roer stond. Alle medewerkers werden onder één dak gebracht in het hoofdkantoor van Newomij in Naarden, dat recent ingrijpend werd gemoderniseerd. Daarmee werd het fundament gelegd voor een volgende fase in de ontwikkeling van de onderneming.

'Bulstra toonde zich bij Newomij een loyaal en vaardig bestuurder, die in de vastgoedsector wordt gewaardeerd om zijn strategisch inzicht, omvangrijke netwerk, diplomatie en no-nonsense mentaliteit' schrijft de onderneming in het persbericht. 'Onder zijn voorzitterschap is Newomij uitgegroeid tot één van de grootste particuliere vastgoedondernemingen van Nederland.'
Zijn opvolger Van Hamersveld heeft sinds 2002 brede ervaring opgedaan in de vastgoedsector, achtereenvolgens als financieel directeur van Rabo Vastgoed, adviesbureau HWH Partners en Green Real Estate. Sinds december 2017 maakt hij deel uit van de Raad van Bestuur van Newomij.

Bulstra blijft na zijn vertrek actief in de vastgoedsector. Hij is onder meer lid van het investment committee van Amvest Residential Core Fund.