HVBM Vastgoed levert projecten op in Ede, Tilburg en Weert

In Ede is vrijdag 15 mei een nieuwbouwontwikkeling voor Eriks op bedrijventerrein BTA12 opgeleverd.

Eriks concentreert de oude vestigingen Ede, Almelo en Eindhoven samen in deze nieuwbouwontwikkeling.

Het bedrijfsgebouw bestaat uit 8803 m² productie- en magazijnruimte, 1198 m² mezzanine en 1621 m² kantoorruimte op een kavel van ruim 19.000 m². Het gebouw voldoet aan BREEAM-standaard ‘Very Good’.

Door een intensieve samenwerking tussen HVBM Vastgoed en Eriks is het gebouw binnen een jaar turn-key gerealiseerd en zal Eriks vanaf eind mei operationeel zijn vanuit de nieuwe locatie.

In Tilburg is eveneens op 15 mei het nieuwe bedrijfspand van P&M Express opgeleverd. HVBM Vastgoed kocht de oude locatie van P&M aan de Posthoornstraat, eveneens op bedrijventerrein Kraaiven in Tilburg, voor haar nieuwbouwontwikkeling voor het nieuwe distributiecentrum van Decathlon waar momenteel druk gebouwd wordt. 

De nieuwbouw voor P&M Express  bestaat uit circa 2758 m² kantoor- en bedrijfsruimte en een beveiligde truckparking ter grootte van circa 12.000 m² en is volgens TAPA FSR-A normering gecertificeerd.

Onlangs is ook het nieuwe warehouse met hoofdkantoor voor Moonen Packaging op bedrijventerrein De Kempen in Weert opgeleverd.  De nieuwbouw betreft 1761 m² kantoorruimte , 18.933 m² magazijnruimte en 1443 m² mezzanine op een kavel ter grootte van 39.290 m².

Het ontwerp houdt rekening met de groeiambitie van Moonen Packaging en voorziet in een toekomstige uitbreiding met circa 4305 m² magazijnruimte.  Het CO2-neutrale nieuwe pand past bij de duurzame missie en visie van Moonen Packaging.

Het duurzame en gasloze gebouw is ontwikkeld conform de BREEAM-standaard ‘Excellent’.