HBB Groep en Leyten toegetreden tot Neprom

Neprom, de vereniging van maatschappelijk betrokken project- en gebiedsontwikkelaars, verwelkomt per deze maand Leyten en HBB Groep als nieuwe leden. 

Leyten

Leyten is een zelfstandige vastgoedontwikkelaar en belegger uit Rotterdam en ontwikkelt met name binnenstedelijke gebieden en gebouwen. Leyten focust op duurzame betaalbare huurwoningen en stedelijke voorzieningen. Met een eigen ontwikkel- en vastgoedmanagementorganisatie belegt Leyten in zelfontwikkeld vastgoed. Doordat een groot deel van de projecten in eigendom blijft, heeft Leyten een langdurige betrokkenheid bij haar projecten. 

HBB Groep

Het ontwikkelbedrijf binnen HBB Groep ontwikkelt al bijna 50 jaar vastgoedprojecten in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. De focus ligt op complexe opgaven met verschillende functies, waarbij woningbouw de hoofdmoot vormt. Sinds de oprichting van HBB Groep in 1935 is de visie – ruimte voor leven en ontwikkeling – van generatie op generatie overgedragen. Het ontwikkelbedrijf binnen HBB Groep deelt deze visie en de missie van het moederbedrijf om de mens en diens omgeving te verbinden.