Greystar koopt 406 huurwoningen in Levels Den Haag Zuidwest

Greystar Real Estate Partners heeft een overeenkomst getekend met Stebru voor de verwerving van 406 middenhuur en vrije sector huurwoningen in nieuwbouwproject Levels in Den Haag.

Woningcomplex Levels is een ontwikkeling van Stebru in samenwerking met woningcorporatie Vestia direct naast station Moerwijk. De totale ontwikkeling omvat 548 huurwoningen; van sociale huur tot en met ruime vrije sector appartementen. Er worden 142 woningen gerealiseerd voor de sociale huursector. Greystar neemt de overige 406 woningen af: 162 huurwoningen in het middensegment en 244 vrije sector huurwoningen, inclusief de bewonersvoorzieningen en de plint van het gebouw.

Levels is bedacht als nieuwe stadsentree voor Den Haag Zuidwest met diverse functies en voorzieningen voor bewoners en omwonenden zoals parkeren, kantoorruimte, kleinschalige bedrijvigheid en mogelijk ook horeca. Het ontwerp van Levels Den Haag is een gezamenlijk project van HvE Architecten, A.P. Bontenbal Architecten, AAArchitecten en Must. De beoogde oplevering van Levels is medio 2025.

Greystar is bij de verwerving begeleid door Houthoff. Capital FIT heeft de verkoop namens Stebru begeleid. Ten Holter Noordam advocaten was juridisch adviseur voor de contractvorming.

img
Redacteur
Profiel