GeoPhy en Digidentity huren in HS Kwartier Den Haag

GeoPhy en Digidentity huren 6000 m²  in het HS Kwartier bij NS-station Den Haag Hollands Spoor.

Eerder huurde PostNL hier al 19.000 m² voor zijn hoofdkantoor. De nieuwe gebiedsontwikkeling HS Kwartier wordt de komende jaren door Life makes Sens ontwikkeld tot een gemengde woon- en werkomgeving.

GeoPhy, dat 4000 m² in The Globe zal huren, is een organisatie die met een geautomatiseerd waarderingsmodel commercieel vastgoed waardeert voor beleggers en financiers in de VS en Europa. Het bedrijf verhuist zijn hoofdkantoor van Delft naar HS Kwartier.

Digidentity, dat 2000 m² gaat huren, richt zich op het ontwikkelen van één betrouwbare online identiteit voor elk individu voor de bescherming van de privacy van internetgebruikers.

De ontwikkeling van HS Kwartier is gericht op organisaties in de tech- en IT-sector met een focus op de samenleving van de toekomst.

De verhuur is begeleid door Miedema Makelaardij uit Den Haag.

HS Kwartier
Life makes Sens is ontwikkelaar van het HS Kwartier, de gebiedsontwikkeling in Laakhavens rondom station Hollands Spoor. Deze ontwikkeling beslaat het door Life verworven Stationspostgebouw, The Globe en Ontwikkelplot, aan de Waldorpstraat in Den Haag. In totaal beslaat deze ontwikkeling ongeveer 245.000 m² multifunctionele stadsontwikkeling met onder andere een groot werk-, woon- en verblijfsaanbod. Belangrijk onderdeel van de ontwikkeling is de opwaardering van de openbare ruimte en de herinrichting van de Waldorpstraat tot een groene en vitale levensader voor dit nieuwe stuk centrum.