Geen schepen gezonken tijdens Vastgoed Regatta

Appelhoven Vastgoedadviseurs heeft dit jaar weer samen met BNP Paribas Real Estate voor de 8e keer de Vastgoed Regatta georganiseerd.

Op 12 september verschenen er ruim 42 Aken aan de start voor de kust van Volendam. De wind nam in de loop van de dag toe tot circa 4 beaufort, met een temperatuur van ruim 20 graden en volop zon was het volgens de organisatie een zeer uniek zeilevent. "Dit jaar waren er opmerkelijk veel toeschouwers die vanaf het water op spectaculaire ribs en grotere motorjachten de wedstrijd bekeken."

De Vastgoed Regatta is uitgegroeid tot het grootste zeilevent op Lemsteraken, aldus Appelhoven. De redactie van PropertyNL heeft onvoldoende verstand van zeilevenementen om deze claim te kunnen verifiëren.
Na afloop van de race hebben zich ruim 700 vastgoedprofessionals verzameld bij het Art Hotel Spaander. Stijn Uijthoven van Appelhoven Vastgoedadviseurs merkte tijdens het openingswoord op dat er door het organiseren van deze dag afgelopen jaren circa € 300.000 aan goede doelen is uitgekeerd.
Dit jaar is er € 30.000 door alle deelnemers geschonken het UNHCR en het Prinses Maxima Centrum.