Gebouw Van Wassenaer te Den Haag volledig verhuurd

Diverse huurders hebben een nieuwe huurovereenkomst afgesloten voor gebouw Van Wassenaer gelegen aan de Lange Voorhout 1-Kneuterdijk 11-15 te Den Haag.

Dit monumentale kantoorgebouw is de afgelopen periode volledig gerenoveerd. Bij deze locatie hoort een parkeergarage aan de Hoge Nieuwstraat met 52 parkeerplaatsen.

Het deels 300 jaar oude complex bood vroeger onderdak aan Fortis Mees Pierson Bank werd in 2011 aangekocht door de Maasstede Groep uit Rotterdam.

Op de begane grond huurt Tempo Team 385 m² kantoorruimte en Tapisco huurt 258 m² horecaruimte met bijbehorend terras. HCSS huurt 820 m² kantoorruimte op de begane grond en 1e verdieping. Huurder Climate Fund Managers gaat 412 m² kantoorruimte huren op de 1e verdieping. Op de 2e verdieping zal Maasstede Vastgoed Ontwikkeling 486 m² kantoorruimte in gebruik nemen en een particulier heeft 175 m² woonruimte op de 2e verdieping gehuurd. Daarnaast is het souterrain van circa 200 m² verhuurd aan een commerciële organisatie. Het totale verhuurde metrage is 3229 m².

Het pand is gerenoveerd door Maasstede Vastgoed Ontwikkeling en is bij deze transacties geadviseerd door JLL en COG Makelaars uit Den Haag in collegiale samenwerking met Heeren van Steen Vastgoed.