Futureproof bedrijfspand voor Cornelissen Transport

Cornelissen Transport heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met de samenwerkingscombinatie Next Level uit Eindhoven en Van Schijndel Bouwgroep uit Geffen voor de ontwikkeling en realisatie van een 30.000 m² groot innovatief en duurzaam logistiek centrum. De ontwikkeling is gelegen aan de Goudwerf in Beuningen op het bedrijventerrein Schoenaker.

Cornelissen is een landelijk opererende dienstverlener en heeft van oorsprong haar basis gevestigd in Nijmegen. Met deze nieuwe ontwikkeling wil de onderneming de bedrijfsvoering futureproof verstevigen en het bedrijf daarmee naar een hoger niveau tillen.

De transportonderneming heeft het innovatieve bedrijfsgebouw samen met Next Level-Van Schijndel Investments ontwikkeld. Het wordt op een zorgvuldige manier ingepast in de omgeving en het object wordt voorzien van een hoogwaardig Breeam label. Het gebouw is opgezet om ruimte te geven aan de groeistrategie van het bedrijf, om zo de energietransitie te faciliteren. Er is onder andere een laadplein voor elektrische vrachtwagens met eigen opgewekte groene stroom, iets waarin het bedrijf koploper is. Bovendien ligt het op een gunstige locatie, aan de kruising van de snelwegen A50 en A73.

Het complex zal naar verwachting begin 2026 in gebruik worden genomen.