Fosbury & Sons huurt 6000 m² in Stationspostgebouw

Na het hoofdkantoor van PostNL van circa 19.000 m² verhuist nu ook het Belgische serviced offices concept Fosbury & Sons met circa 6.000 m² naar het Stationspostgebouw in het HS Kwartier in Den Haag.

Fosbury & Sons is in 2016 opgericht door Stijn Geeraets, Serge Hannecart en Maarten van Gool. Hannecart is tevens oprichter van Life, de Belgische ontwikkelaar die het Stationspostgebouw samen met Sens Real Estate herontwikkeld. Fosbury richt zich op de nieuwe manier van werken, waarbij grenzen vervagen en flexibiliteit noodzakelijk is. In het Fosbury concept is er niet alleen ruimte voor zelfstandigen en 'digital nomads', maar juist ook voor werknemers van kleine tot grote bedrijven. Er zijn zowel privé kantoorruimtes, als vergaderzalen en gedeelde workspaces.
Bij Fosbury & Sons kan men ook terecht voor serviced meeting rooms en event venues, waaronder een lobby en bar, die ook door externe bedrijven gehuurd kunnen worden.

Fosbury & Sons huurt vanaf medio 2021 circa 6000 m² in het monumentale Stationspostgebouw. De Belgische interieurarchitecten van Going East zorgen voor het interieur, dat kenmerkend is voor de werkplekken van het bedrijf.

HS Kwartier
Life Makes Sens is ontwikkelaar van het HS Kwartier, de gebiedsontwikkeling in Laakhavens rondom station Hollands Spoor. Deze ontwikkeling beslaat het door Life verworven Stationspostgebouw, The Globe en het ontwikkelplot, gelegen aan de Waldorpstraat in Den Haag. In totaal bevat deze ontwikkeling ongeveer 245.000 m² multifunctionele stadsontwikkeling met onder andere een groot werk-, woon- en verblijfsaanbod. Belangrijk onderdeel van de ontwikkeling is de opwaardering van de openbare ruimte en de herinrichting van de Waldorpstraat tot een groene en vitale levensader voor dit nieuwe stuk centrum.

Life Makes Sens is een samenwerkingsverband tussen Life.nl (een initiatief van de Belgische partners Life en Gijbels Group) en de Nederlandse ontwikkelaar Sens Real Estate. Beide partijen zijn gespecialiseerd in binnenstedelijke ontwikkeling en complexe vastgoedopgaves.