Eerste winkel vernieuwde Emmapassage Tilburg geopend

Wereldhave viert de vernieuwing van de Emmapassage in Tilburg met de opening van de eerste winkel, boekhandel Gianotten Mutsaers.

De Emmapassage in centrum Tilburg heeft het afgelopen jaar een ingrijpende metamorfose ondergaan. Het overdekte en afgesloten winkelcentrum werd getransformeerd tot een modern binnenstedelijk winkelgebied. Samen met de opening van de nieuwe Emmapassage, werd afgelopen zaterdag ook de eerste nieuwe winkel geopend, boekhandel Gianotten Mutsaers.

Vernieuwing Emmapassage
Als tweede fase van de herontwikkeling in de Tilburgse binnenstad werd vanaf 2019 het eerste deel van de Emmapassage compleet vernieuwd. Het voormalig overdekte en afgesloten winkelcentrum wordt getransformeerd tot een modern winkelgebied, zonder overkapping, en is vanaf 2021 dag en nacht openbaar toegankelijk. Via de Frederikstraat zal de nieuwe Emmapassage aansluiten op de Heuvelstraat en hiermee het winkelcircuit in de binnenstad versterken. De positionering van het gebied is modern en hoogwaardig, met iconische winkelpuien. Parallel aan de vernieuwing is Wereldhave actief met de verhuur van het project.