Eerste deel ’t Zand in Utrecht opgeleverd

Altera Vastgoed heeft van Vabo Ontwikkeling het eerste gebouw (Waterval) van project ’t Zand in Utrecht opgeleverd gekregen. De huurders kregen afgelopen week hun sleutels.

De oplevering bestaat uit 47 appartementen en een collectieve fietsenberging. 20 van de 47 appartementen vallen onder het Actieplan middenhuur van de gemeente Utrecht.

Passend bij de vastgoedbeleggingsstrategie van Altera zijn alle appartementen gasloos, zijn meerdere woningen en de algemene ruimten aangesloten op zonnepanelen en met een hogere dan wettelijk voorgeschreven EPC uitgevoerd. Er worden aanvullende voorzieningen en faciliteiten aangeboden aan de bewoners waaronder elektrische deelauto’s van We Drive Solar.

Het appartementencomplex is onderdeel van de wijk Het Zand in het hart van Leidsche Rijn. Het staat gelegen tegenover station Terwijde Utrecht en op loopafstand van winkelcentrum Terwijde. In combinatie met alle ontwikkelingen op Leidsche Rijn wordt de wijk Het Zand een multifunctioneel, stedelijk woongebied met goede voorzieningen op het gebied van winkelen, recreatie, onderwijs en kleinschalige bedrijvigheid.

Rebo Vastgoed Management verzorgt het beheer namens Altera Vastgoed.