Edmond de Rothschild benoemt Robbert Bakhuijsen tot Head of Investment Benelux

Edmond de Rothschild (REIM) heeft Robbert Bakhuijsen benoemd tot Head of Investment voor de Benelux.

Bakhuijsen (37) is in deze functie verantwoordelijk voor acquisities in de Benelux en rapporteert direct aan Onno Scheij, Head of Benelux. Bakhuijsen richt zich primair op de acquisitie van core en value-add vastgoed in de sectoren light industrial en kantoren en op ontwikkelprojecten ten behoeve van de fondsen van Edmond de Rothschild REIM en mandaten van derden.

Bakhuijsen is al 15 jaar werkzaam in de vastgoedsector binnen de Benelux. Meest recent werkte hij voor Schiphol Real Estate als portefeuillemanager. Daarvoor werkte hij bij het door hemzelf in 2009 opgerichte vastgoedontwikkelbedrijf Redcliffe & Stones in Amsterdam. Robbert heeft een Master of Science in Real Estate van de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) en de Universiteit van Greenwich in London en behaalde een MBA aan de Nyenrode Business University.

Het Edmond de Rothschild Real Estate Investment Management platform is via lokale operationele entiteiten actief in Zwitserland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, de Benelux en Duitsland. Het platform telt meer dan 134 vastgoedprofessionals die werken vanuit 9 kantoren (in 7 landen) en managet, namens discretionaire fondsen en mandaten van derden meer dan EUR 10 miljard aan vastgoedactiva.