Drie transacties in Oosterbeek en Arnhem

Ademloos Fashion heeft een winkel gehuurd aan Bakkerstraat in Arnhem en Treatments een winkel aan de Ketelstraat. In Oosterbeek is het Fit & Wellnes Center die bedrijfsruimte huurt.

Ademloos Fashion huurt aam de Bakkerstraat 3 te Arnhem. Deze huurder richt zich op de moderne vrouw met damesmode en accessoires. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in Dynamis, heeft in opdracht van Engelsing Beleggingen het winkelpand verhuurd.

In opdracht van Engelsing Beleggingen heeft Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, een langjarige huurovereenkomst gesloten met Fit & Wellness Center Oosterbeek voor de bedrijfsruimte van circa 1200 m² aan de Reuvensweg 2. De locatie gelegen in Oosterbeek was tot voor kort in gebruik bij Partou Kinderopvang.

Treatments, een nieuwe formule in wellness producten en behandelingen, gaat in het 1e kwartaal van 2019 de deuren van haar eerste winkel openen aan de Ketelstraat 38 te Arnhem. CBRE en Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in Dynamis, hebben in opdracht van Engelsing Beleggingen het winkelpand aan de Ketelstraat in Arnhem verhuurd.