Drie nieuwe partners bij Hekkelman Advocaten

Hekkelman Advocaten heeft drie nieuwe partners benoemd en een nieuwe advocaat aangetrokken voor de secties Overheid & Vastgoed en Ondernemingsrecht.

Marieke Thijssen is benoemd tot salary partner. Ze is sinds 2012 werkzaam bij Hekkelman Advocaten op de sectie overheid en vastgoed. Ze richt zich op het civiele vastgoedrecht en daarbinnen in het bijzonder op het huurrecht. Daarnaast heeft ze zich gespecialiseerd in privacy gerelateerde vastgoedvraagstukken op het vlak van woonoverlast, ondermijning en verduurzaming.

Joost Mosselman maakt de overstap naar Hekkelman en treedt toe als partner bij de sectie Ondernemingsrecht, vanuit zijn specialisatie in het IT- en privacyrecht. In zijn praktijk adviseert en procedeert hij onder meer over IT-contracten, software-implementatie trajecten en de AVG.

Ook Matthijs Mutsaers is een nieuw gezicht bij Hekkelman. Hij treedt toe als partner bij de sectie Overheid & Vastgoed. Hij is gespecialiseerd in het Europese en Nederlandse aanbestedingsrecht. Hij adviseert en procedeert voor zowel aanbestedende diensten als inschrijvers en in diverse branches zoals ICT, bouw, energie en zorg.

Tot slot maakt Valerie Kruijtzer als advocaat de overstap om de sectie Ondernemingsrecht te versterken met haar specialisatie in het IT- en handelsrecht. Ze adviseert ondernemers over uiteenlopende verbintenisrechtelijke vraagstukken en begeleidt hen als zij een commercieel contract of IT-contract willen sluiten of als een geschil is ontstaan.

Laatste nieuws

Evenementen