Drie nieuwe huurcontracten Winkelhart Etten-Leur

ASR Real Estate heeft drie nieuwe huurcontracten afgesloten in winkelcentrum Winkelhart Etten-Leur, met Action, Takko Fashion en FunPlaza.

ASR Real Estate sloot de huurovereenkomsten  af namens het ASR Property Fund, een beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal.

Action heeft een nieuwe vestiging geopend aan de Markthof 42-48. Het gaat om een winkelpand van 1142 m². Zowel Takko Fashion als FunPlaza is binnen winkelcentrum Winkelhart verhuisd naar een groter winkelpand. Takko Fashion heeft zijn intrek genomen in het pand aan de Markthof 19-21 met een oppervlakte van 290 m². FunPlaza opende een nieuwe vestiging aan het Burchtplein 2-6 met een oppervlakte van 680 m².

In 2006 is het ASR Property Fund opgericht. Dit fonds is opgezet voor de verzekerden van ASR, Pensioenfonds ASR Nederland en ASR Levensverzekering. Het fonds bestaat uit niet-beursgenoteerd vastgoed en een vastgoedaandelenportefeuille.

MVGM Bedrijfshuisvesting adviseerde ASR Real Estate bij de totstandkoming van de drie huurovereenkomsten. Colliers International heeft het gehele schuifplan namens ASR Real Estate begeleid.