Drie huurverlengingen in multi-tenant kantoor H-Park in Hilversum

Hilversum City Apartments, BMG Benelux en Guts & Glorious hebben hun huurcontracten verlengd in kantoorgebouw H-Park in Hilversum.

De drie huurders gebruiken een oppervlakte van bij elkaar circa 7800 m². H-Park voldoet met het energielabel A+++, ruimte voor sociale interactie in het hart van het gebouw en veel natuurlijke lichtinval ruimschoots aan de eisen die huurders stellen op het gebied van duurzaamheid en medewerkerswelzijn. De komende periode gaat de eigenaar samen met huurder Hilversum City Apartments de mogelijkheden tot verdere verduurzaming van het gebouw onderzoeken.

Nivea en Hansaplast

H-Park heeft een lange historie. Na in de jaren ’30 gebouwd te zijn als fabriek voor Nivea en Hansaplast, waren hier vanaf de jaren ’80 de NOS, het Nederlandse Omroepmuseum en de Hogeschool voor de kunsten gehuisvest. In 2016 kwamen de oude fabrieksgebouwen en kantoren leeg te staan. Een deel is afgebroken en het pand is gestript en omgevormd tot er een H-vormig complex, waarnaar de naam H-park verwijst. Door de verbouwing zijn de robuuste naoorlogse karakteristieken van de voormalige Beiersdorffabrieken weer zichtbaar geworden. Door een deel van het complex af te breken, ontstond ruimte voor een park rondom het nieuwe moderne woon-werkcomplex.

BNP Paribas Real Estate is zowel asset- als propertymanager van H-Park. BNP Paribas Real Estate, dat bemiddelde bij de verlengingen, heeft in 2020 het gebouw aangekocht voor de huidige eigenaar, H-Park s.a.r.l..