Draaijer+Partners krijgt een nieuwe directie

Jan Joost Flim, Harold Hinfelaar en Jan Joost Mestebeld gaan de nieuwe directie vormen van Draaijer+Partners.

De huidige directie van Draaijer+Partners, gevormd door Edgar Anholts, Henri Drenthen en Peter Ruchti, vormt nu de directie van de Draaijer Group en focust zich volledig op de verdere ontwikkeling en groei van de Draaijer Group. Onderdeel daarvan zijn naast Draaijer+Partners en haar label Oxxer, Rondmakers, LSa, Building Leisure, BrilliantPeople en De Beweegbox.

Jan Joost Flim begon zijn carrière bij Draaijer+Partners in 2001 als projectcoördinator. Hij is doorgegroeid naar senior adviseur en tevens verantwoordelijk voor het team Leeromgevingen. Harold Hinfelaar is na een carrière waarin hij directiefuncties vervulde bij onder andere Sodexo, Facilicom en OPPS in 2018 als senior adviseur begonnen bij Draaijer+Partners en stuurt nu het team Zorgomgevingen aan. Jan Joost Mestebeld is na zijn ervaring bij Heijmans sinds 2010 werkzaam bij Draaijer+Partners en doorgegroeid van projectcoördinator naar senior projectmanager en teammanager van het team Werkomgevingen.

Alle drie blijven zij een actieve rol vervullen binnen projecten en het ondersteunen van medewerkers in hun ontwikkeling. Met het aantreden van de nieuwe directie van Draaijer+Partners blijft de focus met name gericht op het verder uitbouwen van de marktpositie.